SUSHI BROTHERS ZUTPHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Brothers Zutphen. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 14:37 Kleffe sushi, overal zat gebakken ui overheen wat erg overheerste. Gebakken garnalen hadden te lang in de frituur gezeten, waren heel donker en hard. Voor 32 stuks sushi kregen we 1 klein mini flesje soja, beetje karig. Niet voor herhaling vatbaar.
9 jun 2024 om 20:41 Eten wel aardig. Viel beetje uitelkaar. Maar we hadden honger: bezorgtijd zou 18:15 zijn, om 18:55 ze gebeld met vraag waar eten blijft. "was druk, zou er nu binnen 5 of 10 minuten zijn" Het werd 19:15. Geef dan gelijk goed aan hoe laat het wel wordt
4 jun 2024 om 22:59 Hij was heerlijk vers. Smaak was goed wat warm moest zijn was warm. Excusses omdat ze 5 min. te laat waren. Aardig maar niet nodig voor 5min. Vorige week nog bij een concurent alles terug gebracht 55 euro aan sushi
4 jun 2024 om 20:13 Sushi brothers was heel iets later met bezorgtijd, maar er kwam direct een telefoontje met excuses dat de bezorger onderweg was en kreeg daarbij een waardebon voor het ongemak! Echt super netjes en perfecte service!
1 jun 2024 om 23:55 Sushi en alles was heerlijk en op tijd, helaas jammer dat het drinken wat ik besteld heb nooit heb gekregen.
27 mei 2024 om 19:57 Beste sushi in omstreken. En een vriendelijke bezorger
24 mei 2024 om 19:59 Ik had nog nooit bij jullie besteld. Vanaf nu gaat dat veranderen. Wat was die sushi heerlijk! Vond het jammer toen het op was. Die brothers kunnen echt heerlijk koken. Als iemand sushi wil eten, dan raad ik jullie aan!
24 mei 2024 om 19:03 Heel lekker en op gevraagd tijd bezorgd. Zeker een aanrader. De verpakking ziet er echt heeeeel goed uit en is echt netjes ingepakt, sushi was heerlijk.
5 mei 2024 om 20:33 Smakeloze en flauwe sushi, te veel mayo overal op gekliederd, erg matig in vergelijk met wat we gewend zijn hier in de regio
28 apr 2024 om 21:54 Voor het eerst hier besteld, maar de sushi viel tegen. Echt een rare flauwe smaak en was ook niet mooi gerold, het viel uit elkaar. De Korean Fried was echt te lang gefrituurd of het vet was heel oud. Jammer! De bezorging was prima.
14 apr 2024 om 20:44 Viel erg tegen, zat weinig smaak aan. Niet wat we hadden verwacht, voor ons niet nog een keer
25 mrt 2024 om 21:10 heerlijke & mega verse sushi